A VILÁG A SZERETET EGYSÉGÉBEN LÉTEZIK


HÍRLEVELÜNKRE
ITT TUDSZ FELIRATKOZNIE-mail címed:Vezetékneved:Keresztneved:

INGYENESEN LETÖLTHETŐ MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSEK, VIDEÓK:

http://www.kryon.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=kryon&oldalkod=PuOIU2XvhQl


 

SZERETET EGYSÉG NAPOK

 

„Mikor elindítottam 2007. november 3-án a Szeretet Egység napokat, az volt a fő célkitűzés, hogy megtaláljuk a bennünk lévő kincseket. Ezeken  a napokon közösen tudjuk gyakorolni, hogyan férünk hozzá a bennünk lévő rengeteg potenciálhoz, Isteni részeinkhez.

Ha együtt gyakoroljuk úgy könnyebb - egymást tudjuk segíteni.

Ezért már nincs szükség arra, hogyha részt szeretnél venni a gyógyító csapatban, hogy meghallgasd Kryon beavatását, mert amire szükség van, az már benned van.

És közösen együtt elő is tudjuk hozni.

Inkább javaslom, ha bizonytalan vagy önmagadban, hogy hallgasd meg a Teremtő benned lévő Isten, vagy Kryon Isteni tulajdonságok aktiválását.

http://szeretetegysege.hu/kryon.html

(amit ezen a linken az oldal alján találtok).

Ezek a közvetítések segítenek megtapasztalni Isteniséged. Ez az élmény segíthet abban, hogyan hozd ezt elő magadból a Szeretet Egység napon illetve a mindennapi életedben is.

Amennyiben nem tudsz résztvenni a programon, de szeretnél csatlakozni hozzánk, olvasd el a „Csoportos „gyógyítás” Isteniségünk által” menüpont alatt a szöveget és a mindenkori mostban, össze tudunk kapcsolódni. Így te is meg tudod tapasztalni a Szeretet Egységét velünk együtt! : )

Mélységes szeretettel! Alone "

(www.szeretetegysege.hu)

 
Honlapkészítés